Microsoft Access 2013 License Open Government

$116.99
In stock
SKU
access2013opgov
The Microsoft Access 2013 License Open Government helps to bring new attention to the world of apps. An Access web app is a relatively new type of database that allows you to build in Access and then use, as well as share, that new information with your teammates as a SharePoint app in a web browser.

No Related Posts

Microsoft Access 2013 License Open Government

Microsoft Access 2013 Licentie Open Overheid

Description: / Beschrijving:

Microsoft Access 2013 License Open Government

De Microsoft Open 2013 License Open Government helpt nieuwe aandacht te brengen in de wereld van apps. Een Access-webapp is een relatief nieuw type database waarmee u Access kunt samenstellen en deze informatie vervolgens kunt gebruiken en delen met uw teamleden als een SharePoint-app in een webbrowser.

Als u een app wilt maken, moet u het type gegevens selecteren dat u wilt bijhouden. Access maakt de databasestructuur compleet met weergaven waarmee u gegevens kunt toevoegen en bewerken. Bovendien zijn navigatie- en basisopdrachten ook ingebouwd; zodat je meteen je nieuwe app kunt gebruiken.

Open licenties zijn voornamelijk bedoeld voor kleine en middelgrote organisaties die niet meer dan 250 desktop-pc's hebben.

Klantbeoordelingen en feedback

Downloaden en uitvoeren in 15 minuten

"Ik weet niet zeker waarom er zoveel slechte beoordelingen zijn. Ik heb $ 50 minder betaald dan de website-kosten van Microsoft en alles gedownload in 15 minuten. Ik merkte een recensie op waarin stond dat dit product voor een bepaald bedrijf is en dat alleen medewerkers van dat bedrijf het kunnen gebruiken. Ik heb het gevoel dat veel van de negatieve reviews hier dezelfde mensen zijn die alles wat "Microsoft" gerelateerd is bashen. Gedownload zonder problemen, en ik heb ook word en outlook geprobeerd. Alles werkt goed. De nieuwe interface ziet er beter uit dan de vorige versies. Ik heb Windows 10 op mijn nieuwe computer, dus misschien maakte dat de download en het gebruik eenvoudiger dan sommige van de andere reviewers. Blij dat ik zei dat ik geen van de problemen had die anderen beweren en bespaarde $ 50 om mee te starten! "- Ken

MS Home en Business-functies perfect

"Ik las veel recensies over het kopen van MS-software van een derde partij en concludeerde dat de veiligste manier om fraude te voorkomen, te maken had met de aankoop van PKC (productsleutelkaart) en voldoen aan Amazon. Ik heb het pakket meteen bij ontvangst teruggestuurd, maar kon de besparingen en verleiding om te activeren niet weerstaan. Vóór de aankoop lees ik verschillende soorten klachten. Ja, er zijn een aantal lowlifes die valse software en / of eerder geladen software verkopen (in de meeste gevallen kun je het 25-tekennummer alleen voor één gebruiker gebruiken), dus doe je huiswerk en lees de recensies van de verkoper en de details van de verkoop. Met dit gezegd, ik wed dat de meerderheid van de MS-softwareklachten te maken hebben met een gebrek aan begrip van hun individuele omstandigheden (computer en geladen software), met name bij het upgraden van een oudere versie van MS-software. Van wat ik heb gelezen, als je een upgrade leest over je specifieke situatie (eerder geladen software) en goed leest voordat je installeert.

Ik denk dat mijn omstandigheid waarschijnlijk de ideale situatie was. Ik begon met de nieuwe Surface Pro 3 van mijn vrouw, geen MS Office-software geladen, ik ging naar [...], voerde de productcode van 25 tekens in, klikte op volgende, hield mijn adem in en voila, de download begon. De download duurde ongeveer 2 uur en alles lijkt soepel te werken. Ik zal het opnieuw bijwerken, maar vanaf nu konden we niet gelukkiger zijn met deze aankoop, die werd verkocht door "Callofdeals." Ik ging terug om nog 2 PKC's te kopen, maar Amazon leidde me door naar een andere verkoper ??? In ieder geval geweldige aankoop ervaring.

Vergeet niet dat als u een upgrade uitvoert, ik begrijp dat u eerdere versies van MS Office moet verwijderen, zelfs de trailversie. En als het geheugen goed is, zeiden sommige overstuur gebruikers dat ze add-on MS-software moesten verwijderen, dat zou me ook irriteren, als dit het geval is, heb je hopelijk nog steeds je add-on-schijf (Access, Publisher, enz.). Neem mijn woord niet op, ik weet genoeg om ons systeem operationeel te krijgen, doe je eigen onderzoek, ik hoop dat dit helpt. "- Dennis Camara

Uitstekende technische ondersteuning

"Ik woon niet in de VS, dus toen ik de sleutel aanvankelijk probeerde te installeren, kreeg ik een bericht dat het niet geldig was in mijn land. Ik nam contact op met de klantenservice en kreeg onmiddellijk hulp. De sleutel was eenvoudig te installeren en de programma's werken perfect. "- Karenp1960

Laatste gedachten

Voor personen die werken in de overheidsdomeinen van het leven, kunnen ze de noodzaak begrijpen om op een tijdige en redelijke manier informatie te kunnen verzamelen en geven. Dit is precies wat Microsoft Access 2013 License Open Government-software zal doen voor uw overheidstaken.

Informatie verzamelen was nog nooit zo eenvoudig en met deze software kunt u niet alleen gegevens effectief opslaan, maar ook samenwerken met anderen met dezelfde informatie.

More Information
GTIN 885370453218
MPN 077-06693
Operating System Windows
Year of Product 2013
Write Your Own Review
You're reviewing:Microsoft Access 2013 License Open Government
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.